Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Yvon Mag Tijdens Het Bloemencorso De Ogen Van Hilbert Even Lenen Genieten Van Een Speciale Tribune

Yvon mag tijdens het bloemencorso de ogen van Hilbert even lenen; genieten van een speciale tribune

Hilbert Santema is blind vanaf zijn 23e. Door een tumor achter zijn ogen kon hij destijds zijn zicht niet meer terugkrijgen. Het Blumencorso ziet hij nu al een paar jaar niet meer. Tot dit jaar, want vriendin Yvon vroeg aan de organisatie of Hilbert vanaf een speciale tribune mag kijken. En dat mag!

Op zondag 19 augustus 2023 is het eindelijk zover. Dan mag Hilbert genieten van een speciaal uitzicht op het bloemencorso. Vanaf een tribune bij de Wilhelminabrug kijkt hij uit over de kleurrijke bloemenpracht. Normaal gesproken staat hij aan de kant om het corso te bekijken, maar nu kan hij alles goed zien. En dat dankzij zijn vriendin Yvon.

Een speciaal plekje

Yvon vroeg de organisatie van het bloemencorso of Hilbert op een speciale tribune mag staan. Ze wilde hem graag het corso laten zien, omdat hij er zo van genoot. De organisatie vond het een goed idee en reserveerde een plekje voor Hilbert. Het uitzicht vanaf de tribune is prachtig, zodat Hilbert alles goed kan zien.

Hilbert is erg blij met het plekje op de tribune. Hij kijkt ernaar uit om weer van het bloemencorso te genieten. Hij is dankbaar voor de organisatie van het bloemencorso die het mogelijk heeft gemaakt. En natuurlijk is hij ook zijn vriendin Yvon erg dankbaar. Ze heeft hem een onvergetelijke dag bezorgd.


Komentar